1. Registreren

Registreren bij Register BKA

Aanmelden bij het Register BKA

Nieuwe inschrijvingen in het Register BKA

Om ingeschreven te kunnen worden bij het Register dient u aan een aantal voorwaarden voldoen:

1. Afgeronde vooropleiding op HBO/WO-niveau in een sociale of sociaal pedagogische/psychologische richting
2. Aantoonbare opgebouwde kennis en vaardigheden in de volgende domeinen:

  • a. Gespreksvoering
  • b. Kennis van psychodiagnostiek
  • c. Kennis van loopbaanpsychologie/levenslooppsychologie
  • d. Kennis van opleidingen en beroepen

3. Aantoonbare ervaring in het uitvoeren van psychodiagnostische loopbaan-,beroepskeuze onderzoeken (50 onderzoeken)

Door inschrijving onderschrijft u de beroepscode en is de klachtrechtprocedure voor u van toepassing en onderschrijft u de

Tarief

Eénmalig inschrijfgeld is € 35,-. Dit is tevens het tarief van verlenging na vijf jaar. Jaarlijkse bijdrage voor actieve leden is € 40,-. Bureau’s betalen €100,- per jaar. Inactieve leden betalen € 20,- per jaar, om op die manier makkelijk weer actief te kunnen worden zonder nieuwe aanmelding bij behorende toetsing. Gepensioneerde adviseurs kunnen voor € 20,- per jaar aangesloten blijven bij de ontwikkelingen van Register BKA en deelnemen aan onze activiteiten.

Nu inschrijven?

U wilt ook graag een nationaal erkend Register BKA adviseur of adviesbureau worden? Door in te schrijven in het Register BKA geeft U blijk van uw kwaliteit en maakt  die, mede door onze website, zichtbaar voor uw (toekomstige) cliënten. Als adviseur of adviesbureau ondervindt U ook de vele voordelen van het landelijke netwerk aan kennis, ervaring en enthousiasme.

Het bestuur van de Stichting Register BKA heeft een groot en actief netwerk opgebouwd. Van daaruit zijn samenwerkingsverbanden tot stand gebracht die voor de ingeschreven adviseurs van BKA interessante aanbiedingen kunnen opleveren. Een actueel overzicht van de aanbiedingen wordt hier gegeven. Meer informatie is te verkrijgen bij het Register BKA of de desbetreffende leverancier.

Klik hier om je direct in te schrijven!

Registreren
Adviseur
Bureau van adhesie
  Ik onderschrijf de kwaliteitsstandaard en de gedragscode en ga hiermee akkoord.